شرایط بهبودی ایمپلنت در بیماران دیابتی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ دندانپزشکی ما خوش امدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تازه های دندان پزشکی و آدرس dentalnews.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 120
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 78
:: باردید دیروز : 78
:: بازدید هفته : 310
:: بازدید ماه : 306
:: بازدید سال : 1215
:: بازدید کلی : 4288

RSS

Powered By
loxblog.Com

مختصری از تحولات دندانپزشکی روز در ایران و جهان

شرایط بهبودی ایمپلنت در بیماران دیابتی
دو شنبه 9 دی 1398 ساعت 12:26 | بازدید : 89 | نوشته ‌شده به دست adrina | ( نظرات )

آیا بیماران دیابتی گزینه ی مناسبی برای ایمپلنت هستند؟

زخم های دیابتی ها به آرامی بهبود می یابند و بیشتر از افراد غیر دیابتی مستعد ابتلا به عفونت هستند. اعتقاد بر این است که آسیب عروق خونی کوچک (مویرگها) ناشی از سطح بالای گلوکز نقش عمده ای در این تاخیر دارد. باریک و سفت شدن مویرگ ها می تواند باعث شود تا گردش خون به چشم ها، انگشتان، انگشتان پا، کلیه ها و حتی لثه ها را پایین آورد.

از آنجا که قرار دادن ایمپلنت نیاز به جراحی جزئی دارد، دندانپزشکان و محققان مدت ها است که نگران این هستند که آیا کاشت دندان برای بیماران دیابتی مناسب است یا نه. در چند سال گذشته، مطالعات زیادی انجام شده که نتایج جراحی ایمپلنت بر روی افراد غیر دیابتی و دیابتی ها را با کنترل خوب یا ضعیف گلوکز مقایسه کرده اند. نتایج اخیر دلگرم کننده است: بسیاری از دیابتی ها می توانند کاندیدای خوبی برای کاشت ایمپلنت دندان باشند.

بهبودی ایمپلنت در بیماران دیابتی

موفقیت کاشت دندان وابسته به تماس مستقیم استخوان به ایمپلنت است. که با ایجاد مکانیسمهای طبیعی ترمیم استخوان و پیوند استخوان در روی و اطراف ایمپلنت های دندانی حاصل می شود. اما، متابولیسم استخوان و مواد معدنی در دیابت تغییر می کند. دیابت میزان تشکیل استخوان را کاهش داده و باعث تغییر در بازسازی می شود. این مکانیسم متابولیسم تغییر یافته ی استخوان کاملاً نا مشخص است. چندین مطالعه بر روی موش صحرایی دیابتی نشان داده است؛ که در این زمینه کاهش میزان تشکیل استخوان و کاهش میزان تماس استخوان به ایمپلنت برای آن ها وجود دارد. که این موضوع ممکن است به دلیل تغییر در پاسخ زخم به دنبال قرار دادن ایمپلنت در بیماران دیابتی باشد.

آزمایشات انجام شده در حیوانات دیابتی میزان نارسایی بالای ایمپلنت ها را اثبات می کند. و در عین حال موفقیت ایمپلنت دندانی در بیماران دیابتی، در صورتیکه با برنامه ریزی مناسب برای درمان، داروهای پیشگیری کننده و نگهداری مناسب بعد از عمل جراحی همراه باشد؛ می تواند به اندازه افراد عادی نتیجه بخش باشد.

 

ایمپلنت دندان و بیماران دیابتی

ایمپلنت دندان و دیابت

تحقیقاتی که به تازگی روی سه گروه از بیماران ایمپلنت انجام شده است را مورد بررسی قرار داده ایم:

افراد دیابتی با کنترل گلوکز خوب، مبتلایان به کنترل قند خون ضعیف و افراد غیر دیابتی.

تحقیقات نشان داد که بیماران بدون در نظر گرفتن کنترل قند خون، میزان موفقیت ایمپلنت مشابه (بالای 95 درصد) دارند. با این حال، در بیماران دیابتی که کنترل قند خون ضعیفی دارند، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا استخوان بعد از قرارگیری در اطراف ایمپلنت ها بهبود یابد. به این معنی که با قرار دادن ایمپلنت در این شرایط ممکن است ملاحظات ویژه ای لازم باشد.بنابراین طبق این موضوع و مطالعات دیگر، افراد مبتلا به دیابت ممکن است دلیلی برای جلوگیری از دریافت ایمپلنت دندان نداشته باشند. و مزایای کاشت برای آنها به خوبی مستند شده است.

مراقبت های لازم در خصوص کاشت ایمپلنت بیماران دیابتی

کنترل قند خون ممکن است در نحوه مدیریت ایمپلنت مورد توجه باشد. البته، شما باید تمام متخصصان بهداشت را درگیر مراقبت ایمپلنت  های خود بر روی برنامه های کاشت ایمپلنت کنید و توصیه های آنها را عمل کنید. اگرچه كنترل مناسب گلوكز براي افراد مبتلا به ديابت از اهميت ويژه اي برخوردار است، اما سازش در كنترل گلوكز ضرورتاً مانع از مزاياي استفاده از آن درمورد درمان دندانپزشكي نمي شود.

از این گذشته، این افراد برای کنترل قند خون خود به مدیریت رژیم غذایی نیاز دارند، بنابراین عمل کاشت ایمپلنت در واقع به آنها کمک می کند تا با بازگرداندن توانایی غذایی بهتر، کنترل بهتری داشته باشند. افرادی که مبتلا به دیابت کنترل نشده هستند، همیشه باید از متخصصان پزشکی مشاوره بگیرند. اما کنترل ضعیف قند خون به خودی خود لزوماً کاشت ایمپلنت دندان را رد نمی کند. دندانپزشک یا پزشک شما ممکن است توصیه هایی داشته باشد که می تواند در مورد خاص شما کمک کند.

اقدامات احتیاطی که باید در بیماران دیابتی رعایت شود

پزشک باید در مورد اهمیت مصرف کلیه داروهای دیابتی در روزهای جراحی و کنترل سطح قابل قبول متابولیک در طول دوره بهبود، به بیماران تاکید کند. برای کاهش خطر ابتلا به عفونت، باید یک رژیم ده روزه آنتی بیوتیک با طیف گسترده تا روز عمل برای آن ها تجویز شود.

تأثیرات مخرب سیگار بر روی ترکیب مجدد استخوانها به خوبی مستند شده است. ترکیبی از سیگار کشیدن و دیابت ممکن است خطرات نارسایی ایمپلنت را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. به همین دلیل، بیماران دیابتی که سیگار می کشند، باید قبل از عمل کاشت ایمپلنت ، وارد برنامه ترک سیگار شوند.

هرچه تعداد ایمپلنت هایی که در مجاورت یکدیگر قرار گرفته اند در یک فضای بیرونی در بیماران بیشتر باشد، احتمال شکست آنها بیشتر خواهد بود زیرا زخم ها بسیار بزرگتر هستند.

معرفی یکی از بهترین متخصص ایمپلنت تهران

کلینیک دندانپزشکی دکتر شهریار الیاهو با بیش از 15 سال فعالیت تخصصی در زمینه کاشت ایمپلنت دندان  واقع دراطراف میدان ونک با در اختیار داشتن کادر مجرب شامل متخصصین مختلف این زمینه ، خصوصا متخصص بیهوشی برای بیماران که از دندانپزشکی ترس دارند ، جراح و متخصص پریودنتال، متخصص ساخت پروتز های دندانی و همچنین سایر متخصصین زیبایی برای لمینت دندان  در کادر خود، به عنوان معتبرترین دندانپزشکی تهران شناخته می شود که با ارائه هزینه های مناسب و ایمپلنت ارزان روزانه تعداد بسیار زیادی از بیماران برای انجام کاشت ایمپلنت مراجعه می کنند 




:: موضوعات مرتبط: دنداپزشکی ایمپلنت , ,
:: برچسب‌ها: ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان اقساطی , ایمپلنت دندان شرق تهران , ایمپلنت دندان نارمک , مشاوره رایگان ایمپلنت , مراحل كاشت ايمپلنت دندان , ایمپلنت دندان ارزان , مشاوره آنلاین ایمپلنت , ایمپلنت دندان جدید , ایمپلنت دندان خوب , ایمپلنت دندان دیجیتال , ایمپلنت دندان ایمن , ایمپلنت استخوان تحلیل رفته , بهترین ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان ایرانی , ایمپلنت دندان روش جدید , طول درمان ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان بدون درد , ایمپلنت دندان فوری , ایمپلنت دندان کامل , ایمپلنت دندان جلو بالا , ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: